Kursus information og vilkår

Kurset afholdes af

Nomiro ApS
Anker Engelunds Vej 10
9200 Aalborg SV

Kursus lokation

Kurset afholdes på den adresse som er angivet i beskrivelsen af det enkelte kursus.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig kurset helt frem til kursusstart, via vores hjemmeside, pr. e-mail eller ved telefonisk henvendelse. Tilmeldingen er bindende men vi godtager afmeldinger frem til 14 dage før kursusstart. Du kan overdrage din plads på kurset til en kollega, hvis du bliver forhindret i at deltage.

Betaling

Vi sender en faktura til dig tidligst 14 dage før kursusstart, med netto 8 dage som betalingsbetingelser. Faktura sendes til det firma samt adresse som du angiver ved booking af kurset.

Afholdelse og aflysning

På de kurser hvor det er angivet, garanterer vi at kurset afholdes uanset hvor få der tilmelder sig. Vi forbeholder os dog retten til at aflyse kurset med meget kort varsel ved sygdom eller andre uforudsete hændelser. Hvis vi aflyser kurset, er du berettiget til fuld refundering af de penge du har indbetalt vedr. det aflyste kursus.

Det praktiske

På alle kurser er der fri adgang til kaffe/te og vand, og på dagskurser er der også inkluderet frokost. Husk at melde til os hvis der noget vi skal tage højde for når vi bestiller frokost til dig.

Husk at møde op 5-10 minutter før kurset start, så vi kan komme i gang til tiden.

Medbring gerne egen laptop, ipad osv. som du finder relevant til notater m.m.

Kontakt os hvis du er i tvivl om noget.