Undervisning af officielle Mailchimp partnere

Uanset om du er nybegynder eller erfaren bruger i Mailchimp, bliver du på vores Mailchimp kursus rustet til at få det bedste ud af systemet. Som officielle Mailchimp partnere er vi specialister i og på forkant med systemet, hvilket betyder at vi har den rette viden til at hjælpe dig godt i gang og videre med Mailchimp.

Mailchimp undervisning på alle niveauer

Vil du i gang med Mailchimp, eller er du allerede i gang med Mailchimp, men vil du gerne vide, hvad du kan gøre for at optimere optimerer jeres virksomheds udbytte af Mailchimp? På vores en dags Mailchimp kursus vil du blive rustet til udnytte de funktioner og muligheder som svarer til det niveau du har valgt. Begynder, Videregående eller PRO.

Kom godt i gang efter kurset

Når du har deltaget på vores Mailchimp kursus har du i 14 dage fri adgang til en times support hos os. Så behøver du ikke at frygte at “sidde fast” når du vil implementerer alle de mange nye ting du har lært.

Mailchimp begynderkursus

På vores begynderkursus hjælper vi dig med at komme i gang med Mailchimp. På kurset kommer vi omkring alt fra nyhedsbreve til Marketing Automation, og da vi starter helt fra bunden, er det ikke et krav, at du i forvejen har erfaring med Mailchimp.

Mailchimp videregående kursus

Få det bedste ud af Mailchimp på vores videregående kursus, hvor vi ruster dig til at lave lækre løsninger, som sætter godt gang i din webshop. Kurset henvender sig til dig, der allerede har erfaring med Mailchimp, men gerne vil lære mere om de mange muligheder, der er i systemet.

Mailchimp PRO kursus

Mailchimp PRO kurset er til dig, som gerne vil vide mere om de avancerede funktioner og muligheder, så du lettere kan kommunikere med teknikkere og programmører. På kurset går vi i dybden med alt fra Mailchimp integrationer til Marketing Automation løsninger.

værktøjer

De rigtige værktøjer

Vi giver dig de rigtige værktøjer til at komme godt i gang med at benytte Mailchimp.

Et lækkert design

Lav et lækkert design

Vi lærer dig at udnytte designmulighederne i Mailchimp til at få et lækkert udtryk.

marketing automation

Marketing Automation

Vi viser dig, hvordan du kan oprette alt fra velkomst emails til Abandoned Cart emails.

nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Vi lærer dig, hvordan du kan udarbejde et professionelt nyhedsbrev med de helt rigtige virkemidler.

Individuelt kursus

På vores individuelle kursus tager vi udgangspunkt i lige netop din virksomhed, og viser dig (og eventuelt dine kollegaer), hvordan du/I kan få det bedste ud af Mailchimp. Vi gennemfører gerne kurset hos jer, eller et andet passende sted.

Hør nærmere på tlf.

+45 3692 6660

eller skriv til kontakt@nomiro.dk

Tag endelig bare fat i os!

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde frem den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Fang os på

+45 3692 6660